Centralt placeret på Als

Hellesvang ligger centralt placeret mellem Nordborg og Sønderborg og er derfor et godt udgangspunkt for at komme rundt og opleve de mange spændende attraktioner på Als og omegn.

Nordals

Ved Nordborg er der bl.a. mulighed for at besøge Danfoss Universe og Nordborg Slot (9 km.).

I Nordborg er der mulighed for at spille golf i Nordborg Golfklub.

Midtals

Få kilometer fra Hellesvang ligger Nørreskoven, hvor der både er mulighed for at prøve terrænbaner, se på mere end 80 fortidsminder, hvoraf en stor del er stendysser. Der også mulighed for at hygge sig ved en varierende og righoldig kyststrækning.

I Gunstrup ved Fynshav er der også mulighed for at spille golf i Sønderborg Golfklub.

Ved Egen Mølle er der mulighed for at fiske ved en hyggelig Put & Take sø og i Guderup er der mulighed for at se Nordeuropas højeste solur.

Mod vest kan Augustenborg Slot og Augustenborg Slotskirke opleves.

Sydals

I den sydlige del af Als kan man gå på opdagelse ved Vibæk Vandmølle og slappe af ved de gode badestrande eller fiskeri.

Kegnæs

Kegnæs er en halvø, som er forbundet med Als via en landtange. På Kegnæs kan man opleve Kegnæs Fyr og Sankt Johannes Kirke/Kegnæs Kirke.

Kegnæs er også ivrigt besøgt af kite-drager og windsurfere, da området er velegnet til vandsport og sejlads.

Sønderborg og omegn

I Sønderborg har et rigt kultur- og byliv et bredt udvalg af cafeer og spisesteder i alle prisklasser (16 km). Blandt seværdighederne er Sønderborg SlotAlsion – herunder Konsertsalen Alsion, og opleve Ringridning.

Her kan man også gå tur på Gendarmstien og i Sønderskoven.

Vest for Sønderborg

Lige uden for Sønderborg ligger Historiecenter Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle og i Broager kan Cathrinesminde Teglværksmuseum og Broager Kirke besøges.

Lidt længere mod vest finder man Gråsten, hvor blandt andet Gråstenskovene og Gråsten Slot, Slotshaven og Slotskirken kan opleves.

Her kan man naturligvis også opleve Gendarmstien.